Loopbaancoaching voor particulieren

loopbaanadviseurZiet jouw werk de laatste tijd elke dag hetzelfde uit? Vind je dat je onvoldoende gezien en gewaardeerd wordt? Vind je dat er veel meer in jou zit en het hoog tijd is om dit eruit te halen? Dan heb je baat bij loopbaancoaching.

Als particulier kun je baat hebben bij loopbaancoaching. Een loopbaancoach kijkt samen met jou naar waar je tegenaan loopt of wat je (nog) wilt bereiken. De vraag is voor iedereen anders en daarom is geen vraag raar om erover in gesprek te gaan met een loopbaancoach. Enkele redenen om naar een coach te stappen kunnen zijn:

 1. Geen uitdaging meer in je werk

  Je mist uitdaging in je werk. Elke dag hetzelfde doen verveelt je steeds meer. Je bent op zoek naar meer uitdaging. Waar je die gaat vinden is nog een grote vraagteken voor je. De loopbaancoach kan samen met jou kijken naar wat je mist in je werk, wat je nog zou kunnen uitdagen en achterhalen of een carrièreswitch naar een nieuwe functie of sector iets voor jou is.

 2. Geen vooruitzichten in je werk

  Het werk wat je doet kent geen doorgroeimogelijkheden. Dit heb je vaker al besproken met je werkgever, maar helaas je komt geen stap verder. Het wordt tijd voor iets nieuws. Je weet alleen niet waar te beginnen. Misschien wil je wel iets voor jezelf beginnen?

 3. Voor jezelf beginnen

  Een grote stap wat veel voorbereiding vraagt. Soms weet je niet waar je moet beginnen. Je hebt het plan, maar durft niet? Hoe dan ook je wilt een nieuwe uitdaging aangaan. Een loopbaancoach kan waardevol zijn bij deze stap, omdat de loopbaancoach aandachtig luistert naar jouw ideeën.

  In het gesprek stelt de loopbaancoach de nodige vragen om jouw plan voor jou helder te maken. Niet alleen dat! De loopbaancoach helpt je met het ordenen en de realiteit niet uit het oog te verliezen. Opgaan in je plannen is begrijpelijk, maar is het allemaal wel haalbaar? De loopbaancoach houdt jou scherp.

 4. Je wilt meer!

  Je wilt meer uit je werk halen. Je bent van plan om door te groeien binnen je werk of wilt een nieuwe carrière verkennen. Je loopbaanontwikkeling stimuleren en je op weg helpen zijn de taken van de loopbaancoach. Samen met jou kijkt de loopbaancoach naar de beste mogelijkheden voor jou. Jij wilt meer en daar moet je voor gaan!

Waar te beginnen?

Het is belangrijk om in te zien dat je verandering wil brengen in je werk. Je wilt vooruit. De loopbaancoach helpt je met deze stap. Het is soms lastig om de juiste keuze te maken of te moeten beslissen. In gesprek met de loopbaancoach krijg je steeds meer helderheid in waar je kunt beginnen. Wat het beste voor jou werkt, weet alleen jij. De loopbaancoach helpt antwoorden voor jouw vragen te vinden. Kom eens vrijblijvend in contact met meerdere coaches in jouw regio door gebruik te maken van het offerteformulier.