3 redenen om naar een loopbaancoach te gaan

Waarom naar een loopbaancoach? Er zijn tientallen redenen om naar een loopbaancoach te gaan, maar de 3 meest nuttige redenen hebben we voor jou hieronder opgesomd.

Waarom naar loopbaancoach?

  1. Carrièreswitch

    Je bent ontslagen of hebt zelf ontslag genomen. Je vraagt je af wat voor ander werk bij je past. Je wilt je breed oriënteren, maar weet niet waar te beginnen. De loopbaancoach kan je stap voor stap helpen bij het maken van een goede keuze, bekijk ook zijn/haar stappenplan.

  2. Herintreden op de arbeidsmarkt

    Je was langdurig ziek of hebt langere tijd niet gewerkt. Opnieuw starten met werken zie je als een uitdaging en kan bovendien overweldigend of spannend aanvoelen. Dat is begrijpelijk. Misschien weet je niet eens waar je moet beginnen. De loopbaancoach helpt je om je zelfvertrouwen weer op te bouwen en hoe je het opnieuw starten het beste kunt aanpakken.

  3. Doorgroeien in werk

    Je huidige baan is voorspelbaar geworden en je bent (weer) op zoek naar een nieuwe uitdaging. Je zou graag door willen groeien bij je huidige werkgever of wilt overstappen van functie bij een nieuwe werkgever. Je ambities staan voorop en daar ga je je op focussen. Dat doet je niet alleen, want de loopbaancoach is er voor jou. Je krijgt de nodige inzichten om voor jezelf de beste keuzes te maken.

Wil je weten of loopbaancoaching iets voor jou is? Vraag dan gratis en vrijblijvend meerdere offertes bij loopbaancoaches in jouw regio op. Leg het aanbod naast elkaar, maak een eerste kennismakingsgesprek en bekijk welke coach het beste bij je past.