Tarieven in 2022

We maken een onderscheid tussen een beginnende en ervaren loopbaancoach. Een loopbaancoach kost gemiddeld €80 per uur. Dan hebben we het over een beginnende loopbaancoach. Een ervaren coach kan een uurtarief van €100 tot €200 hanteren.

Verder is het goed om te weten dat een gemiddeld traject 6 tot 8 sessies kan omvatten. Ben je gestart en zie je het toch niet zitten? Is loopbaancoaching niks voor jou? Dan is een eerste (gratis) kennismakingsgesprek gelijk ook je laatste.

Welke coach past bij jou?

Het ligt aan jou voor welke loopbaancoach je wilt gaan. Je kunt dat beoordelen door je loopbaanvraag te bestuderen. Ben je bijvoorbeeld een starter, herintreder, particulier, jeugdzorg medewerker, bouwmedewerker of een leraar? Dan kun je al baat hebben bij een beginnende loopbaancoach.

Niveau Ervaring Uurprijs
Beginnende jobcoach tot 4 jaar gemiddeld €80

Wil je weten wat een loopbaancoach voor jou kan betekenen? In contact komen met meerdere coaches uit jouw regio? Vraag dan gratis en vrijblijvende offertes op en maak daarnaast ook een afspraak voor een eerste kennismakingsgesprek.

Loopbaancoach voor hoogopgeleiden

Ben je een (huis)arts, IT-specialist, manager, directeur, ervaren docent of een 50-plusser? Dan raden we je aan om voor een ervaren loopbaancoach te gaan, want je hebt zelf een lange loopbaanontwikkeling doorlopen en dat vraagt om deskundig advies.

Niveau Ervaring Uurprijs
Gevorderde jobcoach > 4 jaar tussen de €100 en €200

Wil je weten wat een loopbaancoach voor jou kan betekenen? In contact komen met meerdere coaches uit jouw regio? Vraag dan gratis en vrijblijvende offertes op en maak daarnaast ook een afspraak voor een eerste gratis kennismakingsgesprek.