Wat doet een loopbaancoach?

Bij loopbaancoaching gaat om het verkrijgen van inzicht in je loopbaanontwikkeling. Je voert gesprekken met de loopbaancoach over je loopbaanvraag en hij/zij stelt vragen waar nodig.

Het hangt van je loopbaanvraagstuk af hoelang het duurt. Zodra je je loopbaanvraag concreet hebt ga je over tot het opstellen van een plan van aanpak.

Plan van aanpak

Het plan van aanpak is bedoeld om je te helpen het overzicht zwart op wit te zetten. Je gaat concreet opschrijven wat je moet doen en hoe je dat gaat aanpakken. Daarna ga je aan de slag met je doelen en ga je deze tussentijds evalueren en eventueel bijstellen. Bekijk ook pagina werkwijze voor meer informatie over de stappen die je zult doorlopen.

Je leert duurzame keuzes maken

Ieder persoon en loopbaanvraag is uniek. Daarom bepalen jullie samen met de loopbaancoach waar jij behoefte aan hebt. Dat bepaalt de duur van het loopbaantraject. Het gaat om blijvend resultaat en dat betekent dat je leert om duurzame keuzes te maken.

Wil je weten of loopbaancoaching iets voor jou is? Vraag dan gratis en vrijblijvend meerdere offertes bij loopbaancoaches in jouw regio op. Leg het aanbod naast elkaar, maak een eerste kennismakingsgesprek en bekijk welke coach het beste bij je past.