Loopbaancoaching voor advocaten

Zoek je loopbaancoaching die zich geheel bezig houdt met de advocatuur? Wil je begrepen worden over punten waar jij binnen je werk tegenaan loopt? Heb je behoefte naar meer inzicht in je mogelijkheden? Dan kan loopbaancoaching voor advocaten iets voor jou zijn.

Efficiënt werken

Je hebt te maken met veel stukken lezen en dat neemt veel tijd in beslag. Ook heb je te maken met veel uitzoekwerk. Hoe kun je als advocaat efficiënter werken? Een loopbaancoach kan je daarbij helpen.

Het loopbaantraject

In gesprek met de loopbaancoach vertel jij over het werk als advocaat. Je hebt misschien al een concrete loopbaanvraag. Je gaat in gesprek om te achterhalen waar jij tegenaan loopt of verder wilt ontwikkelen. In het gesprek creëert de loopbaancoach inzichten voor jou. Je doet ontdekkingen die leiden tot SMART-doelen. Zie ook: werkwijzen jobcoaches.

Persoonlijke en professionele ontwikkeling advocaat

Wil je werken aan je loopbaanontwikkeling door stil te staan bij je persoonlijke en professionele ontwikkelpunten, dan kun je baat hebben als advocaat bij loopbaancoaching.

Een loopbaancoach richt zich op jou en jouw ontwikkeling. Jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling staat centraal. Samen kijken jullie naar je loopbaanvraag en bestuderen jullie dat middels gespreksvoering.

Verkennen, versterken of een carrière switch

Het gaat niet altijd om belemmeringen in het werk. Loopbaancoaching is ook bedoeld bij oriënteren op een nieuwe functie binnen je sector of het maken van een carrièreswitch. Herken je je in één of meerdere van de onderstaande? Dan kan jij baat hebben bij loopbaancoaching.

Je bent benieuwd naar:

  • je loopbaan verkennen
  • je loopbaan versterken
  • een nieuwe weg in slaan binnen je loopbaan

Loopbaancoaching draait om het verkennen, versterken of het oriënteren op een nieuwe baan. Je kunt je afvragen of je meer uit je werk kunt halen of dat je een nieuwe functie wel interessant vindt. Misschien wil je heel wat anders doen tot je pensioen. Hoe dan ook een loopbaancoach denkt graag met je mee.

Hoe vind je als advocaat een goede loopbaancoach?

Iedereen mag zich loopbaancoach noemen en dat maakt het lastig om een goede loopbaancoach voor jezelf te vinden. Als advocaat kun je tijd en energie besparen en daarom hebben wij voor jou de mogelijkheid gecreëerd om gratis en vrijblijvend te oriënteren op goede loopbaancoaches uit jouw regio. Wil je hier gebruik van maken, klik dan hier.

In de meeste gevallen is het eerste gesprek gratis. Informeer hier altijd naar bij de loopbaancoach.