Loopbaancoaching training

Wil je loopbaancoach worden? Is het coachen op je buik geschreven? Vind je het fijn om mensen een stapje verder te helpen op het gebied van werk? Word dan loopbaancoach.

Persoonlijke en professionele ontwikkeling 

Als loopbaancoach staat de persoonlijke en professionele ontwikkeling van de ander centraal. Jij bent het instrument om de ander tot actie te krijgen. Dit doe je door gesprekken te voeren waarbij je vooral een luisterend houding aanneemt. Je stelt gerichte vragen om de ander tot inzichten te krijgen.

Bespreek je ambities met een loopbaancoach!

Je hebt vast tientallen redenen om loopbaancoach te worden. Is loopbaancoaching echt iets voor jou? Hoe kun je achterhalen of dit beroep bij je past? Het klinkt je misschien raar in de oren, maar je ambitie om loopbaancoach te worden kun je zelfs met een loopbaancoach bespreken!

Hoe gaaf is het om het vak van loopbaancoaching te bespreken met de deskundige! Iemand die je misschien zelfs handvatten kan uitreiken? Een win= win situatie dus. Wil jij je oriënteren op dit beroep? Wil je dat doen door een echte loopbaancoach te spreken? Kom vrijblijvend en gratis  in contact met goede loopbaancoaches uit jouw regio. Meer informatie; klik hier.

Duur opleiding/ cursus loopbaancoaching 

Je kunt bij verschillende opleidingsinstituten coaching studeren. Zo’n opleiding kan van 3 maanden tot wel 4 jaar duren. Het hangt er dus vanaf waar je het studeert en voor wat voor een opleiding je kiest.