Loopbaancoaching training

Wil je loopbaancoach worden? Is het coachen op je buik geschreven? Vind je het fijn om mensen een stapje verder te helpen op het gebied van werk? Word dan loopbaancoach!

Persoonlijke en professionele ontwikkeling

Als loopbaancoach staat de persoonlijke en professionele ontwikkeling van de ander centraal. Jij bent het instrument om de ander tot actie te krijgen. Dit doe je door gesprekken te voeren waarbij je vooral een luisterende houding aanneemt. Je stelt gerichte vragen om de ander tot inzichten te krijgen.

Bespreek je ambities met een loopbaancoach!

Je hebt vast tientallen redenen om loopbaancoach te worden. Is loopbaancoaching echt iets voor jou? Hoe kun je achterhalen of dit beroep bij je past? Het klinkt je misschien raar in de oren, maar je ambitie om loopbaancoach te worden kun je zelfs met een loopbaancoach bespreken!

Hoe gaaf is het om het vak te bespreken met de deskundige! Iemand die je misschien zelfs handvatten kan uitreiken? Een win-win situatie dus. Wil jij je oriƫnteren op dit beroep? Wil je dat doen door een echte loopbaancoach te spreken? Kom gratis en vrijblijvend in contact met goede loopbaancoaches in jouw regio. Klik voor meer informatie.

Duur opleiding/cursus loopbaancoaching

Je kunt bij verschillende (online) opleidingsinstituten het vak 'coaching' studeren. Zo'n opleiding kan 3 maanden tot wel 4 jaar duren. Het hangt er dus van af waar je het studeert en van de opleiding die je kiest.

Aanmelden NOLOC branchevereniging?

Ga je na je studie voor kwaliteit en groei in je vak als loopbaanadviseur of jobcoach? Dan ben je lid van NOLOC. Want als beroepsvereniging staat NOLOC klaar voor jou. Met kennis. Met advies. Met bijeenkomsten. En nog veel meer. Op deze pagina vind je informatie over de inhoud van het Noloc-lidmaatschap.