Loopbaancoaching voor prive

Stel je jezelf steeds meer de vraag hoe je de juiste balans kunt vinden tussen werk en privé? Of misschien vraag je je af of je ambitieuzer moet/ zou willen zijn? Hoe dan ook, ook voor jou als persoon is er loopbaancoaching.

Nee zeggen op het werk 

Als werkende kan het soms lastig zijn om de juiste balans te vinden tussen werk en prive. Je neemt misschien te veel hooi op je vork op het werk en weet niet zo goed om nee te zeggen. Het niet durven om nee te zeggen tegen ‘extra’ werk kan je werk- privé balans verstoren.

Werk- privé balanceren 

Loopbaancoaching kan je helpen om je werk en privé onder de loep te nemen. Wat zijn de verwachtingen binnen je werk en privé. Waar steek jij de meeste tijd in. Waar zou je meer tijd in willen steken? Dit soort vragen zorgen voor helderheid en overzicht. Het overzicht helpt je om de balans op te maken in werk en privé.

Loopbaancoaching voor privé

Is loopbaancoaching ook in te zetten als privé? Uiteraard. Zolang je werkt of van plan bent om te gaan werken kun jij als prive baat hebben bij loopbaancoaching. Je collega’s of werkgever hoeft dus dit niet te weten. Je kunt naar een loopbaancoach om je ontwikkeling onder de de loep te nemen, maar ook om werkgerelateerde problemen te bespreken. Ook is het handig bij het vinden van een gezonde balans tussen werk en privé.

Hoe vind je een goede loopbaancoach?

Doordat loopbaancoaching geen beschermd beroep is mag iedereen zich loopbaancoach noemen. Dat maakt het extra lastig om de goede loopbaancoaches eruit te vissen. Het zoeken naar een loopbaancoach kan veel tijd en energie kosten.

Een goede loopbaancoach in de regio

Wij hebben de beste loopbaancoaches uit de regio voor jou beschikbaar gemaakt. Het bespaart je tijd en energie. Je kunt je vrijblijvend en gratis oriënteren op goede loopbaancoaches uit jouw regio. Veel loopbaancoaches rekenen voor het eerste gesprek geen kosten. Nog een reden om je eens te oriënteren op loopbaancoaching. Wil je je vrijblijvend en gratis oriënteren op loopbaancoaches bij jou in de regio? Dat kan. Klik hier.

Loopbaancoaching voor prive, heeft het zin?

Als je ambitieus bent en graag je eigen grenzen verlegt of je werk (niet) meer goed voelt dan kun je veel baat hebben bij loopbaancoaching. Zie een loopbaancoaching als een manier om verder te kunnen. Je krijgt het nodige inzicht en stimulans om de stap(pen) te zetten op je werk.

Het heeft zeker zin en is de moeite waard om eens te zitten met een loopbaancoach.

Betaalt mijn werkgever de kosten?

Ga je als privé zelf naar een loopbaancoach, dan wordt het in de meeste gevallen niet vergoed door je werkgever. Als het bedoelt is om je verder te ontwikkelen, dan kun je rekenen op het zelf betalen van de kosten. Het kost je dan even wat, maar vergeet niet dat het je op de lange termijn ook wat oplevert.

Misschien kun je nog iets terugkrijgen van je belastingteruggaaf! Wil je weten of jij in aanmerking komt voor belastingteruggaaf? Klik dan hier.