Loopbaancoaching voor introverts

Iedereen die werkt kan baat hebben bij loopbaancoaching. Ook jij als introvert persoon kan je profijt halen uit loopbaancoaching.

Introvert zijn 

Introvert zijn brengt veel voordelen met zich mee. Je ervaart (bijna) alles vanuit het filter wat van binnenuit komt. Je haalt energie uit jezelf door je in jezelf te richten. Het ordenen van gedachten doe je van binnenuit en wanneer de gedachten geordend zijn spreek je ze uit.

Ligt het aan jou?

Als introverte mens kun je de neiging krijgen om problemen intern te zoeken. Je kunt sneller de schuld naar jezelf toe schuiven. Zo misschien ook op het gebied van werk. Loopbaancoaching kan je de nodige zelfkennis kunnen bieden om een realistischer denkbeeld te creëren.

Gevonden op; https://nl.wikipedia.org/wiki/Introvert_en_extravert

Heeft loopbaancoaching zin voor een introvert?

Loopbaancoaching is bedoeld om je op weg te helpen op het gebied van werk. Iedereen die werkt kan baat hebben bij loopbaancoaching, dus ook jij als introvert. Je kunt als introvert denken aan de volgende punten;

  • Je sterke en zwakke kanten onder de loep nemen,
  • problemen op het werk op willen lossen of
  • een carrière switch wil maken

Op deze pagina kun je nog tientallen andere redenen vinden om loopbaancoaching in te zetten.

Meer naar buiten toetreden 

Wil je leren om meer naar buiten toe te treden of wil je leren hoe je je ideeën het beste kunt uiten? Een loopbaancoach kan je helpen bij het opstellen van doelen waar je aan gaat werken. De loopbaancoach helpt je doel specifiek te maken en te vertalen naar acties. Terwijl jij werkt aan je doelen kom je geregeld terug bij je loopbaancoach om complimenten te krijgen! Uiteraard als je er aan hebt gewerkt (of je best hebt gedaan!).

Goede loopbaancoach voor introvert!

Ben je benieuwd of loopbaancoaching iets voor jou is? Dan kun jij je gratis en vrijblijvend oriënteren op goede loopbaancoaches in jouw regio. We brengen de loopbaancoaches naar jou toe!

Wie betaalt de loopbaancoaching?

Indien je door je werkgever doorverwezen wordt naar een loopbaancoach kun je verwachten dat zij voor de kosten opdraaien. Bespreek dit met je werkgever. Als je geen werkgever hebt en dus opzoek moet naar een nieuwe werkgever na een ziekteperiode of werkloze periode kun je als particulier bij aantoning dat het loopbaantraject geleid heeft naar een nieuwe werkgever rekenen op een belastingteruggaaf.